2015-2016 Oryantasyon programı

Üniversitemizi 2015-2016 akademik yılında kazanan öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenecek “Oryantasyon Programı” 7 Eylül 2015 tarihinde Ahmet Ersan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Program detayları için tıklayınız

ORYANTASYON PROGRAMI

2015-2016 girişli öğrencilerimizin  üniversitemizi daha yakından tanıması amacıyla düzenlenen Oryantasyon Programı 7 Eylül 2015 Pazartesi günü Fatma-Semih Akbil Kongre Merkezi’nde saat 13:00’da başlayacaktır.

Öğrencilerimizin saat 12:30’da Kongre Merkezi’nde olmaları ve kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Kayıtlarda öğrencilerin mavi ya da kırmızı gruplardan hangisinde yer aldıkları kendilerine bildirilecektir.

Öğrenciler programda görüleceği gibi öncelikle kendilerini ilgilendiren alanlardaki konuşmalara daha sonra ise mavi ve kırmızı gruplarda üniversite geneliyle ilgili konuşmalara katılacaklardır.

Öğrencilerimizin Oryantasyona katılması önemlidir.

2015-2016’da aramıza katılan tüm öğrencilerimize hoş geldiniz der, eğitim hayatlarında başarılar dileriz.